ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα της μεταγραφής Κένεντι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η επικείμενη μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό. Διότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι σίγουρο πώς θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Πιο συγκεκριμένα, η αντίστροφη μέτρηση για τον 27χρονο παίκτη της Βαγιαδολίδ άρχισε. Τα δεδομένα της μεταγραφής Κένεντι.

Η μεταγραφή του Κένεντι

Το προσεχές τριήμερο θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Δηλαδή θα οριστικοποιήσει την μετακίνηση του Βραζιλιάνου από τη Βαγιαδολίδ στον Ολυμπιακό. Όμως, επειδή υπάρχουν ερωτήματα για την μεταγραφή αυτή, σας μεταφέρουμε τα δεδομένα. Άρα, ο Κένεντι έρχεται στο Θρύλο. Επιπλέον, οι Ισπανοί τονίζουν πώς ο Ολυμπιακός τον παίρνει δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς. Όπως έκανε δηλαδή και με τον Φρέιρε από την μεξικανική Πούμας. Τα δεδομένα της μεταγραφής Κένεντι.

Ακόμα, οι επαφές των δύο ομάδων έχουν μπει στην τελική ευθεία. Για την ακρίβεια στην ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Κατά συνέπεια, μέσα στο προσοχές τριήμερο θα τελειώσει η μεταγραφική αυτή υπόθεση. Επίσης, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Κένεντι να ταξιδέψει για την Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αλλά ίσως να μην είναι και η μοναδική κίνηση των «ερυθρόλευκων» τις προσεχείς ημέρες. Πράγματι και κάτι ακόμα είναι στα… σκαριά. Διότι ο Κορδόν είναι σε ανοικτή… γραμμή με υποψήφιους στόχους και οι εξελίξεις, ενδεχομένως, να είναι άμεσες. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Redaroume.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button