Τα δεδομένα με παραμονές και αποχωρήσεις

To νέκταρ της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού απο τον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει κατασταλάξει. Κάποιοι “πονάνε” ακόμα αλλά που θα πάει..Θα τους περάσει … Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και η επόμενη μέρα πλησιάζει .
Τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο όπως και τις παραμονές -ανανέωσεις -αποχωρήσεις ..Με κάποια πράγματα να είναι δεδομένα και αρκετά στον αέρα..Πάμε να δούμε τι έχουμε.
Τζολάκης: Ο Κωνσταντής έχει αρκετές προτάσεις, αλλά όπως όλα δείχνυον θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Εδειξε πράγματα έδωσε προκρίσεις η ομάδα και ο κοουτς τον εμπιστεύτηκαν και αυτός δεν τους πρόδωσε. Το ποσοστό παραμονής ξεπερνάει το 90%.
Φορτούνης: Ο Αρχηγός θέλει να παραμείνει στο λιμάνι. Η τελευταία διετία ήταν περίεργη. Με πολλά down και αρκετά up . To πιο πρόσφατο ήταν η άρση της Ευρωπαικής κούπας σε μία ολοκλήρωση σεζόν που ο Κώστας ήταν κομβικός. Μία συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα τα λύσει όλα.
Μασούρας: Οπως και ο Φορτούνης είναι ελεύθερος .Το ότι είναι γαυρόψυχος δεν αμφισβητείται. Υπήρξαν διάφορα θέματα που έχουν παγώσει την περίπωση του και δεν έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον παίκτη . Ο Μεντιλίμπαρ δεν τον έβαζε βασικό αλλά στον τελικό ήταν κομβικός. Στο 50-50 .
Ποντένσε: O Ποντένσε καίγεται να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ρήτρα ΔΕΝ υπάρχει. Θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση με την Γούλβς και εκτιμάται ότι η λύση θα βρεθεί..Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…
Ορτα: Είναι μία δύσκολη περίπτωση. Η Μπράγκα θέλει ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ 6.000.000 ευρώ με το 50% να πηγαίνει στην Los Angeles fc . Είναι δύσκολο να πέσει η Πορτογαλική ομάδα αλλά με Βαγγέλη Μαρινάκη Πρόεδορ και τον παίκτη να θέλει να παραμείνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι πιθανά. Η υπόθεση θέλει υπομονή.
Κάρμο: Μία φοβερά δύσκολη περίπτωση. Με 16.000.000 ρήτρα που υπάρχει η αισιοδοξία μετριάζεται. Οσο και αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ικανός για τα πάντα, να δοθούν 16.000.000 μοιάζει σχεδόν εξωπραγματικό. Ο Κάρμο έζησε μία ονειρική σεζόν στον Ολυμπιακό καθώς στην Πόρτο ήταν εφιάλτης. Η ομάδα που τον πήρε για να να γίνει ηγέτης ,τον έριξε μέχρι και στην ομάδα Β,λόγω της ξεροκεφαλιάς του Κονσεισάο .Μέχρι που στον Ολυμπιακό βρήκε την Ιθάκη του. Και για αυτό είναι ευγνώμων.Ωστόσο και εδώ η λέξη υπομονή κάνει την εμφάνιση της. Διότι τίποτα δεν εξαρτάται απο τον ίδιο αλλά απο την ίδια την ομάδα και το πλάνο της. Υπάρχουν πλάνα που εξετάζονται αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Ελ Κααμπί: Λίγοι πίστευαν ότι θα κάνει αυτά που έκανε . Ενας εξαιρετικός επιθετικός που σε ένα χρόνο έγραψε ιστορία ξεπερνώντας θρύλους σε μία σεζόν όπως οι Ελ Αραμπί και Αλεξανδρης. Ειναι στα 31 και βλέπει ομάδες να του στρώνουν χαλί εκατομμυρίων. Ο Ολυμπιακός του δίνει το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί .2.000.000 το χρόνο για την επόμενη διετία..Εδώ ισχύει η έκφραση του Γιαννη Βούρου σε ένα παλιό σήριαλ.ΕΣΥ αποφασίζεις.