ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tα δεδομένα με Μαρτίνς

Ο θυμόσοφος λαός μας αναφέρει πως σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός και μένει να δούμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση Μαρτίνς και Ολυμπιακού. Ποιά τα μέχρι τώρα δεδομένα που υπάρχουν.

Δεδομένο νούμερο 1: Ο  Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό την χρηματιστηριακή του αξία και σαφέστατα αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Μία αξία που θα ανέβει αν κατακτηθεί το φετινό πρωτάθλημα  και αν κάνει και παραπάνω πράγματα η ομάδα στην Ευρώπη ,όταν και εάν  προχωρήσουν οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις .

Δεδομένο νούμερο 2:  Ο  Μαρτίνς είχε προτάσεις και μέσα στις δύο σεζόν που έχει βρεθεί στον Ολυμπιακό τις οποίες και απέρριψε. Δεν έχει κρύψει ότι  όνειρο του είναι να πάει στην Αγγλία και να προπονήσει αλλά μεγάλο ρόλο  στην πιθανότητα αυτή θα έχει η πρόταση που θα του έρθει και το πόσο δυνατό θα είναι το Project, ειδικά από την Γηραιά Αλβιόνα.

Δεδομένο νούμερο 3:  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει δείξει πως  όποιον θέλει τον κρατάει στον σύλλογο.  Οι σχέσεις των δύο είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές και όταν με το καλό έρθει η ώρα των συζητήσεων η παρουσία του ηγέτη της ομάδας θα παίξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο.

Δεδομένο νούμερο 4:  Ο Μαρτίνς νιώθει σιγουριά στον Ολυμπιακό. Εστω και σε ένα τοξικό περιβάλλον, όπως είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πορτογάλος  έχει βρεί  εξαιρετικές συνθήκες δουλειάς ,ενώ έχει και το μεγάλο μέρος της αποδοχής του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button