ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα ΑΜΕΑ με Αρούκα

1159689

Ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες του επαναληπτικού με την Αρούκα.

 

Τους τρόπους που αφορούν τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες για την ρεβάνς της Πέμπτης με την Αρούκα για τα πλέι – οφ του Europa League, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης (23/8).

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για την Φάση των PLAY-OFFS του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – AROUCA που θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 25/8/2016 και ώρα 21:45, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τετάρτη 24/8/2016 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button