ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύσκεψη Χάσι με στελέχη των Ακαδημιών

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη των Ακαδημιών κι ενημερώθηκε για τα πάντα που αφορούν την λειτουργία των υποδομών.

 

 

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν την πρόοδο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, είχε ο Μπέσνικ Χάσι το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 45χρονος προπονητής του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την παραγωγική διαδικασία των τμημάτων υποδομών, τα οποία στο πέρασμα των τελευταίων ετών κάνουν κυριολεκτικά θαύματα αναδεικνύοντας πληθώρα ταλέντων.

Συγκεριμένα, ο Μπέσνικ Χάσι συναντήθηκε με τον Διευθυντή των Ακαδημιών Κυριάκο Καραϊδη, τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Τοπολιάτη, τον ποροπονητή της Πρωταθλήτριας Κ-20 Βασίλη Βούζα και των εκτελών χρέη Γενικού Αρχηγού στη ομάδα Νέων Αριέλ Ιμπαγάσα

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας του Θρύλου, καθώς και ο κοινός προγραμματισμός, για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του και τόνισε, από την πλευρά του, ότι θα υπάρχει αδιάκοπη επικοινωνία της Α’ ομάδας, με την Ακαδημία, για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των Τμημάτων Υποδομής και τη συνεργασία, για την ανάδειξη ακόμη περισσότερων νεαρών ποδοσφαιριστών, στο μέλλον.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button