ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συνέντευξη τύπου του πρώτου τελικού

Σε ένα κατάμεστο Ρέντη, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο τελικό του  Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στη δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (19/2), στις 18:00.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε συνέντευξη τύπου όπου ειπώθηκαν τα εξής:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, για τη νίκη σε αυτόν τον πρώτο τελικό. Ο τελικός δεν έχει τελειώσει. Αυτό ήταν το πρώτο μέρος και ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, όπου θα πάμε έτοιμοι για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε τις ικανότητες να κερδίσουμε στην έδρα του αντιπάλου, όπως κάναμε και στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που δεν εφαρμόσαμε σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι τις επόμενες ημέρες ώστε να πάμε την επόμενη εβδομάδα, απόλυτα έτοιμοι να κερδίσουμε το κύπελλο».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το διαχειριστούμε λίγο καλύτερα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και μπορούσαμε να το τελειώσουμε στο τρίτο και στο τέταρτο σετ. Για διαφορετικούς λόγους δεν τον καταφέραμε. Τώρα έχουμε καθήκον να σηκώσουμε το κεφάλι. Αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι έγινε μέσα στο παιχνίδι σήμερα είμαι εγώ και είμαι και αποκλειστικά υπεύθυνος να βρω αυτό που έλειπε σήμερα και να το έχει η ομάδα την επόμενη Τετάρτη, ώστε να  κατακτήσει το κύπελλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button