ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζεται η στήριξη του Θρυλου προς τους πυρόπληκτους

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους της Αττικής. Σήμερα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημέρωσε πως μετά την προσφορά του 1.000.000 ευρώ, ανοίχτηκε και λογαριασμός τραπέζης υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της προσφοράς του 1.000.000 Ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

Είναι η στιγμή, που όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button