ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει στον Θρύλο η Κατερίνα Γιώτα

Με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας θα αγωνίζεται για δύο ακόμη χρόνια η διεθνής κεντρική.

Ευτυχές τέλος είχε για την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού η προσπάθεια παραμονής της Κατερίνας Γιώτα, αφού η διεθνή κεντρική υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 8η χρονιά στο σύλλογό μας.»
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Κατερίνα Γιώτα, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη φορά τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος αυτός είναι πλέον η οικογένειά μου και η απόφαση να παραμείνω εδώ και να στηρίξω την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλο τον αθλητισμό λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Θεωρούμε δεδομένη και φέτος τη στήριξη των φιλάθλων μας, ανεξάρτητα από το αν θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μέσω της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button