ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Σα»

Σύμφωνα με αναφορές πορτογαλικών Μέσων ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τα δικαιώματα του 26χρονου διεθνούς τερματοφύλακα από την Πόρτο

Τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει να θέτουν σε εφαρμογή στον Ολυμπιακό, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, που θα θέσει ως βασική επιδίωξη την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

Μία από τις βασικές επιδιώξεις είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα από την Πόρτο.

Αυτό τονίζει και σε δημοσίευμά της η πορτογαλική Record, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν τα 2.5 εκατομμύρια που είναι το ποσό της οψιόν αγοράς του και θα τον αποκτήσουν από τους «Δράκους».

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται με κατηγορηματικό τρόπο ότι από τη στιγμή όπου οι Πειριαώτες έχουν μείνει ενθουσιαμσένοι από την προσφορά του 26χρονου διεθνούς Πορτογάλου τερματοφύλακα, τότε θα πληρώσουν την οψιόν αγοράς.

Πάντως, οι Πορτογάλοι δεν αναφέρουν κάτι για συζητήσεις των δύο ομάδων, επισημαίνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν συζητήσεις, καθώς το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να πληρώσει ο Ολυμπιακός τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και τότε θα αποκτήσει τον Σα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button