ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύναψε συνεργασία με τη Yamaha ο Λαρεντζάκης [Pic]

Τη συμφωνία της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε επίπεδο χορηγίας ανακοίνωσε η γνωστή εταιρία Yamaha.

 

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/2) η Yamaha!

«Πιστεύουμε ότι το όραμα ενός αθλητή διεθνούς φήμης εκφράζει τα ιδανικά και τις αξίες της Yamaha και θεωρούμε ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα μεταλαμπαδεύσει επάξια την εμπειρία του με την Yamaha στη νέα γενιά!», αναφέρει η γνωστή ιαπωνική εταιρεία για τo deal με τον διεθνή πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέλος της μεγάλης Yamaha οικογένειας για το 2023!
Η Yamaha, του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, συνεχίζει το έργο της στηρίζοντας διεθνούς φήμης αθλητές και συγκεκριμένα, χορηγώντας περήφανα τον καλαθοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Τα τελευταία χρόνια, η Yamaha στηρίζει τον αθλητισμό ολοένα και πιο έντονα, σε κάθε έκφρασή του, είτε χορηγώντας αθλητές, είτε οργανισμούς, αλλά και συμμετέχοντας ως χορηγός σε ποίκιλες αθλητικές διοργανώσεις πάσης φύσεως.
Αυτή την υπόσχεση τηρεί και το 2023, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία, με τον διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστή, Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης γεννήθηκε στην Κύθνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμους αγώνες με ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και με το εθνόσημο στους άντρες έχει μέχρι στιγμής 51 αγώνες.
Πιστεύουμε ότι το όραμα ενός αθλητή διεθνούς φήμης εκφράζει τα ιδανικά και τις αξίες της Yamaha και θεωρούμε ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα μεταλαμπαδεύσει επάξια την εμπειρία του με την Yamaha στη νέα γενιά!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button