ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συνάντηση των Προέδρων με τον Κο Λιόλιο(Video)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/09) οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ με τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας, κ.Βαγγέλη Λιόλιο.

«Είχαμε μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα», σχολίασε ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος. «Ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα. Κάποια πράγματα από το παρελθόν, αλλά κυρίως το μέλλον και πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία, για θέματα Εθνικής, για θέματα που αφορούν στο μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψεις του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα, έχει πλάνο και προσωπικά φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση».

Ερωτηθείς αν θα μεσολαβήσουν άλλα δέκα χρόνια για να περάσουν ξανά το κατώφλι των γραφείων της ΚΑΕ, απάντησε χαμογελώντας. «Όχι ελπίζω πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και πως θα ερχόμαστε πιο συχνά, σε καλό πνεύμα πάντα».

Στο καλό κλίμα, αλλά και στον βασικό σκοπό της συναντήσεως στάθηκε και ο κ.Γιώργος Αγγελόπουλος. «Ήρθαμε για να συγχαρούμε τον κύριο Πρόεδρο. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές και καλές. Υπάρχει αντίληψη και ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Πρεσβεύει μια νέα αρχή στο ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια πως είχαμε πολύ καιρό να έρθουμε εδώ και τους λόγους τους γνωρίζετε. Υπάρχει νέο κλίμα, νέος αέρας και μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά και καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ.Βαγγέλης Λιόλιος, τόνισε: «Ήρθαν σήμερα και με επισκέφθηκαν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Όχι μόνο της μπασκετικής, αλλά και της κοινωνίας της Ελλάδος. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο. Παράλληλα, αυτή η συνεργασία να βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν να γίνουν νούμερο ένα στην Ευρώπη, αλλά ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι Αγγελόπουλοι και να ξέρετε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στην Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες. Φαντάζομαι πως και εγώ είμαι ευπρόσδεκτος στον δικό σας χώρο». Ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, του απάντησε: «Σας περιμένουμε και θα είμαστε δίπλα σας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button