ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση για πέντε

Το μέλλον των Ζοσέ Σα, Αχμέντ Χασάν, Ρόντερικ Μιράντα, Ζιλ Ντίας και Ντανιέλ Ποντένσε, οι οποίοι ανήκουν στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες, θα κριθεί σύντομα στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του συλλόγου θα έχει συνάντηση τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα ή στο Λονδίνο με τον γνωστό ατζέντη που συνεργάζεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους αστέρες.

Η προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι η παραμονή του Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο, με την οποία υπάρχει οψιόν που ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Εκεί που «κολλάει» η υπόθεση είναι στις απαιτήσεις του 26χρονου γκολκίπερ, ο οποίος αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο από εκείνο που έχει λαμβάνειν αυτή τη στιγμή.

Δανεικός, επίσης, είναι ο Ζιλ Ντίας, με το θέμα του να μην είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την υπόθεση του Χασάν, με την Μπράγκα να ζητάει ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του (γύρω στα 4 εκατ. ευρώ, λόγω της εμπλοκής της Ρίο Άβε).

Ο Μιράντα και ο Ποντένσε είναι δύο ξεχωριστά κεφάλια για τον Ολυμπιακό, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαια και μένει να φανεί αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις τους από συλλόγους του εξωτερικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button