Συγκλονιστικός «Μίλου» σκέπασε τα καλάθια!

Επικό νταμπλ-νταμπλ από τον Σέρβο πύργο του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, που έπαιξε και για τον απόντα Μουστάφα Φαλ.
Η ψυχή του Πρωταθλητή «μίλησε» στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός έσπασε το πλεονέκτημα έδρας
Το πρώτο πολύ αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ πραγματοποίησε ένας παθιασμένος Ολυμπιακός! Με καρδιά, προσήλωση και αστείρευτες δυνάμεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» θριάμβευσαν μέσα στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με 89-84 σπάζοντας με το καλησπέρα της σειράς το πλεονέκτημα έδρα ς των «πρασίνων» και άνοιξαν το σκορ στη σειρά των τελικών της Basket League
Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ποιος είναι το αφεντικό, αφού εξισορρόπησε όλα τα πλεονεκτήματα που είχε με το μέρος του ο Παναθηναϊκός πριν το τζαμπολ (σ.σ. έδρα και ψυχολογία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από το Final-4 του Βερολίνου) βάζοντας τους δικούς τους κανόνες στο παρκέ του ΟΑΚΑ.
Η αλήθεια είναι ότι η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε πολλούς πρωταγωνιστές που συνέβαλαν καταλυτικά, ώστε να έρθει αυτό το πολυπόθητο «μπρέικ»
Όμως ξεκάθαρα ο παίκτης που ξεχώρισε κι έκανε την ειδοποιό διαφορά για τους νταμπλούχους δεν ήταν άλλος από τον μυθικό Νίκολα Μιλουτίνοφ!
Ο Σέρβος Πύργος του Ολυμπιακού με επική εμφάνιση, πραγματοποίησε φοβερό νταμπλ – νταμπλ με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, παίζοντας και για τον μεγάλο απόντα, που δεν ήταν άλλος από τον τραυματία Μουστάφα Φαλ!
Σε κάθε περίπτωση τα έβαλε πολλές φορές με τους Λεσόρ, Αντετοκούμπο και Μήτογλου που επιστρατεύτηκαν και τους νίκησε όλους σκεπάζοντας τα καλάθια και δίνοντας παράλληλα αίσθηση ανωτερότητας στους «ερυθρόλευκους»