ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Συγκλονιστικός Καραλής: «Έπαθα κρίση πανικού!» [Pic]

Για την περιπέτεια της ψυχικής του υγείας μίλησε ανοικτά ο διεθνής επικοντιστής του Ολυμπιακού.

Στην δύσκολη απόφαση να «βγει μπροστά» και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως ακριβώς αισθάνεται, οδηγήθηκε ο Μανώλης Καραλής… Ο Έλληνας επικοντιστής γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει για λίγο καιρό τους αγώνες, για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Αναλυτικά το μήνυμά του, στα social media…

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», έγραψε ο Έλληνας αθλητής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button