ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητικός ο Νίκος Γαβαλάς για τον παιδικό καρκίνο [Pic]

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου ο Διευυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός  ανέβασε μήνυμα με έντονο κοινωνικό αντίκτυπο.

 

 

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Νίκου Γαβαλά:

«Αναζητώντας στην καθημερινότητά μας την ευτυχία, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και εν τέλει το νόημα της ζωής. Χρειάζονται τυχαία περιστατικά για να μας υπενθυμίσουν, πως η ευτυχία δεν είναι παρά η καλή υγεία και, ενδεχομένως, η ασθενής μνήμη για να μη χαλάει την ψυχή μας οτιδήποτε τοξικό.

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, αυτή η εσωτερική αναζήτηση έχει μεγαλύτερη αξία. Σκεφθείτε τούτο: στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Μάλιστα, η εμφάνιση καρκίνου στα παιδιά, αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, μετά από τα ατυχήματα.

Το αισιόδοξο μήνυμα της ημέρας πηγάζει από το γεγονός πως στις μέρες μας, τα οκτώ από τα δέκα παιδιά που εμφανίζουν λευχαιμία, τελικώς, θεραπεύονται.

Στον απολογισμό της ημέρας μας, ας μην ξεχνάμε αυτές τις παραμέτρους επιχειρώντας να λύσουμε την εξίσωση της ζωής μας. Για να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη, μα πάνω από όλα των παιδιών. Με την ελπίδα να μην χάνουμε στην πορεία των χρόνων την παιδική μας καρδιά, που έχει θέση μόνο μέσα σε αληθινούς ανθρώπους.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button