ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!»

Τα θερμά συγχαρητήρια της προς τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος εξέφρασε η UNICEF, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά να ποστάρει στα social media την ανακοίνωση του Διεθνούς Οργανισμού.
Ο Ολυμπιακός και η UNICEF συνεχίζουν την αρμονική τους συνεργασία τα τέσσερα τελευταία χρόνια! Μία συνεργασία, η οποία σε αγωνιστικό επίπεδο έχει αποφέρει την κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων, ενώ από πλευράς κοινωνικής ευαισθησίας έρχετια να αναδείξει το έντονα κοινωνικό πρόσωπο των Πειραιωτών και την δράση τους σ εθέματα κοινωνικής ευαισθησίας.

Ο τεράστιος Διεθνής Οργανισμός εξέφρασε τις θερμές του ευχές στους «ερυθρόλευκους» με αφορμή την κατάκτηης του έβδομου διαχικού πρωταθλήματος.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά να ποστάρει στα social media την συγχαρητήρια ανακοίνωση της UNICEF.

Αναλυτικά το μήνυμα της UNICEF για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Θρύλο: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

Τον ευχαριστούμε που στηρίζει το έργο της UNICEF για 4 συνεχή χρόνια, στα πλαίσια της «100% CAMPAIGN», που στόχο έχει να εμβολιαστούν ακόμα περισσότερα παιδιά μέσω της εκστρατείας.

Από το 2013, η συνεργασία με τον Ολυμπιακό έχει συμβάλει στην προστασία σχεδόν ενός εκατομμυρίου παιδιών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας, την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button