ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό»

Τα ολόψυχά του συγχαρητήρια στις δύο ελληνικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές τους κατακτήσεις εξέφρασε ο Διευθυντής της LEN Ρενάτο Ζίβκοβιτς
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/12) η συνέντευξη Τύπου του τελικού του LEN Super Cup πόλο Γυναικών (Ολυμπιακός-Εθνικός: 17/12, 19:00). Το «παρών» στη διαδικασία, στην ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη», έδωσαν ο διευθυντής υδατοσφαίρισης της LEN, Ρενάτο Ζίβκοβιτς, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης και φυσικά, οι προπονητές και οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Εθνικού, Αλεξάνταρ Τσίριτς, Στέφανος Λέανδρος, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ελένη Σωτηρέλη.

Ρενάτο Ζίβκοβιτς (Διευθυντής Υδατοσφαίρισης LEN): «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, γιατί αύριο το γυναικείο πόλο θα έχει βάση στον Πειραιά! Συγχαρητήρια και στην Ελληνική Ομοσπονδία, για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό, συγχαρητήρια στις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες σας, γιατί το ελληνικό πόλο είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη! Χρειαζόμαστε δυνατές χώρες, δυνατές ομάδες, ευχαριστώ για τη φιλοξενία, για την εξαιρετική οργάνωση. Μία μέρα πριν, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι η διοργάνωση θα είναι εξαιρετική. Εδώ στην Ελλάδα, πάντα διοργανώνονται καλά οι διοργανώσεις, εύχομαι τα καλύτερα και στις δύο ομάδες, ο κόσμος θα το απολαύσει. Ως LEN, θα κάνουμε τα πάντα για να μεγαλώνουμε συνεχώς, να εξελισσόμαστε».

Ιωσήφ Βουράκης (Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά): «Για εμάς είναι διπλή χαρά, γιατί σίγουρα αυτή η διοργάνωση που υποστηρίζουμε με διάφορους τρόπους, όποιο αποτέλεσμα και να έχει θα είναι χαρά, είτε κερδίσει ο Ολυμπιακός, είτε ο Εθνικός, είτε κερδίσει ο Εθνικός, είτε ο Ολυμπιακός! Θεωρώ, ότι παρακολουθώντας τα δύο τελευταία χρόνια λίγο πιο κοντά το άθλημα του πόλο, νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ας κερδίσει ο καλύτερος, θα είναι μια χαρά και μεγάλη επιτυχία για το άθλημα και όσους το παρακολουθούν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button