ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Σούπερ Νεάνιδες – Στον τελικό με Εθνικό

Με εντυπωσιακό τρόπο η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Γλυφάδα στον ημιτελικό ήταν «εύκολος» αντίπαλος. Έτσι το ματς έληξε 16-2. Σούπερ Νεάνιδες – Στον τελικό με Εθνικό.

Σούπερ Νεάνιδες στον ημιτελικό

Οι αγώνες του τελικών έγιναν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Όμως, οι κοπέλες του Ολυμπιακού στον ημιτελικό δεν είχαν αντίπαλο.  Τα κορίτσια του Θρύλου από την αρχή έδειξαν πώς είναι το απόλυτο αφεντικό! Πράγματι, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΑΝΟΓ. Με εκπληκτικό πρώτο οκτάλεπτο. Εκεί, λοιπόν, σκόραραν έξι φορές και προηγήθηκαν 6-0!

Η Γλυφάδα μείωσε μετά από σχεδόν τρία λεπτά στο δεύτερο οκτάλεπτο, σε 6-1.  Εντούτοις, ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό ντεμαράζ. Ύστερα ακολούθησε επί μέρους 9-0 (15-1). Έτσι, η πρόκριση στον τελικό είχε ξεκαθαρίσει. Αν και ο ΑΝΟΓ μείωσε προσωρινά σε 15-2, αλλά ένα ακόμα γκολ για την ομάδα του Στέργιου Τοροσιάδη διαμόρφωσε το τελικό 16-2. Σούπερ Νεάνιδες – Στον τελικό με Εθνικό.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 3-1, 4-0, 3-1.

Πειραϊκή «μονομαχία» με τον Εθνικό

Στο δεύτερο ημιτελικό, ο Εθνικός επικράτησε 13-7 του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι το πειραϊκό ντέρμπι στον τελικό. Επομένως το ζευγάρι του τελικού είναι Ολυμπιακός – Εθνικός. Το ματς, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, αρχίζει στις 19:30. Κατά συνέπεια, οι «ερυθρόλευκες» έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ειδικά να στεφθούν για άλλη μια χρονιά πρωταθλήτριες. Στις 18:00 θα προηγηθεί ο μικρός τελικός, Γλυφάδα- ΠΑΟΚ. Εξάλλου, στους αγώνες κατάταξης τα αποτελέσματα ήταν:

  • για τις θέσεις 5-6: ΝΟ Χανίων – Νηρέας Χαλανδρίου 6-4
  • για τις θέσεις 7-8: ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Πατρών 13-4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button