ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στρέφεται νομικά ο Θρύλος

Νομικά κατά πάντων ετοιμάζεται να στραφεί ο Ολυμπιακός ύστερα από όλα συνέβησαν στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, εκεί όπου το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε με το  «έτσι θέλω» την επικύρωση της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.

Μετά το σκάνδαλο αυτό η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, αποφάσισε να  στραφεί νομικά εναντίον όλων όσων συνέδραμαν στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, κάτι το οποίο έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close