Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στον Ολυμπιακό ο Φατινγκά μέχρι το 2026»

Την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 20χρονο μέσο της Παρί Σ.Ζ. επιβεβαιώνουν γαλλικά ΜΜΕ.

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φατινγκά πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν πιστά την επιτυχημένη συνταγή ανεύρεσης και αξιοποίησης νεαρών ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από το γαλλικό πρωτάθλημα και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησαν στην επίτευξη συμφωνίας με τον 20χρονο κεντρικό μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έφεραν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και συμφώνησαν μαζί του, κάτω από άκρα μυστικότητα, προχωρώντας σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή με γνώμονα το μέλλον.
Μάλιστα την θετική έκβαση των συζητήσεων των Πρωταθλητών Ελλάδας με τον ταλαντούχο χαφ επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι τονίζοντας πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια!
Το δημοσίευμα της «Le Parisien» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο μέχρι το 2026. Τονίζοντας πως ο Φαντιγκά δεν ήταν στα πλάνα του Ποτσετίνο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα και του προσφέρουν μία καλή προοπτική για την καριέρα του.

Αναφέροντας ως λαμπρό παράδειγμα αυτό του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επίσης δεν είχε βρει θέση στην πρώτη ομάδα της Λιλ και τώρα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και τον κοιτούν μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button