ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον «Ναό» ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένος για τις 16 Αυγούστου!

Το γεγονός ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί μία από τις σπουδαιότερα και τα πιο προηγμένα γήπεδα της Ευρώπης ήρθε να επιβεβαιωθεί από την UEFA.
Η  Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο φετινός ευρωπαϊκός τελικός του Σούπερ Καπ αλλάζει έδρα λόγω της τιμωρίας της Ρωσίας και από την Ak Bars Arena του Καζάν μεταφέρεται στην Ελλάδα και το φαληρικό γήπεδο!
Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε ότι δεν υπήρξε αίτημα από την Ελληνική Ομοσπονδία για να διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση στο «Καραϊσκάκη», αλλά το φαληρικό γήπεδο επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της UEFA, καθώς έχει όλα όσα χρειάζονται για να διοργανώσει έναν τόσο σπουδαίο τελικό.
Καταλυτικό ρόλο στη παραπάνω απόφαση, διαδραμάτισε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ποδοσφαιρική γιορτή της φάσης των ομίλων του Champions League . Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δίνουν … μοναδικές παραστάσεις!
Παράλληλα, υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους της UEFA, που είχαν την ευθύνη διεξαγωγής των αναμετρήσεων και πολύ θετική άποψη για τις προδιαγραφές του γηπέδου. Επίσης, έπαιξε ρόλο η θέση του γηπέδου, αλλά και το γεγονός ότι η Αθήνα διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για τη διεξαγωγή μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button