ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον … αστερισμό του Οφόε όλη η Λέγκια

 

Το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βέλγο μέσο έχει δηιουργήσει αναστάτωση στην ομάδα της Βαρσοβίας. 

 

Τα πάντα γύρω από τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε φαίνεται να περιστρέφονται στην Λέγκια, με αφορμή την μεταγραφική υπόθεση του κορυφαίου παίκτη του περυσινού πολωνικού πρωταθλήματος για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός.

Το δυναμικό «μπάσιμο» των «ερυθρόλευκων» για τον Βέλγο μέσο φαίνεται να έχει προκαλέσει αναστάτωση στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας της Βαρσοβίας, δεδομένου ότι η περίπτωσή του φαίνεται να κυλάει εξαιρετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας

Σε σημείο τέτοιο, όπου ο προπονητής του Γιάτσεκ Μαγκιέρα να εκφράζει την απορία του για το κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Οφόε, ενόψει της νέας σεζόν.

«Ο Βαντίς είναι παίκτης μας για έναν ακόμα χρόνο. Ήθελα να τον προετοιμάσω καλά για τη σεζόν και δεν ήθελα να φύγει από την ομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα Για μένα, το πιο σημαντικό, είναι αν θα παραμείνει παίκτης της Λέγκια. Αν ναι, ωραία, αν όχι, θα πρέπει να το ξέρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί είναι αναγκαίο να βάλω κάποιους παίκτες να δουλέψουν διαφορετικά και σωστά. Όλα τα θέματα θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα» τόνισε ο προπονητής της Λέγκια

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την Λέγκια ο Βέλγος μέσος αλλά και τις δουλειές, που μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button