ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στο Βόλο τα τελικά των Κορασίδων

Από την Τετάρτη 17 ως και την Παρασκευή 19 Μαΐου, η ομάδα Κ18 του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Καθώς οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Στο Βόλο τα τελικά των Κορασίδων.

Οι Κορασίδες στην τελική φάση

Στην πόλη του Βόλου θα ταξιδέψουν τα κορίτσια της Κ18 του Ολυμπιακού. Ώστε να αγωνιστούν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων. Πιο συγκεκριμένα, το τριήμερο 17-19/5. Ειδικότερα, στην πρεμιέρα της Τετάρτης 17 Μαΐου, η ομάδα των Σπύρου Σαραντίτη και Μανώλη Ζωγραφάκη θα αντιμετωπίσει τον γνώριμο Ιωνικό Νίκαιας. Καθώς αυτή θα είναι μια… επανάληψη του τελικού της ΕΣΠΕΔΑ. Δηλαδή εκεί όπου οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ.

Επιπλέον, την Πέμπτη 18 Μαΐου ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με το Πειραματικό. Για την ακρίβεια με την ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Θεσσαλονίκη πριν από έναν μήνα. Ακόμη, στην αυλαία της τελικής φάσης οι Κορασίδες του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την δευτεραθλήτρια Θεσσαλονίκης. Δηλαδή την Ακαδημία Δ.Ε.Κ.Α. Λοιπόν, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς. Στο Βόλο τα τελικά των Κορασίδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελικής φάσης

1η αγωνιστική, Τετάρτη 17 Μαΐου, 17:30

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ

2η αγωνιστική, Πέμπτη 18 Μαΐου, 17:30

  • Σ.Α ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

3η αγωνιστική, Παρασκευή 19 Μαΐου, 16:30

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δ.Ε.Κ.Α.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button