Στο Τρέντο ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με τη Τρεντίνο

Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του CEV CUP, με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/3).
H σπουδαία αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6HD. Ο Ολυμπιακός που διεκδικεί για δεύτερη διαχρονική σεζόν την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Συλλόγων, μετά την ήττα με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό στο Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.