ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Στο Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν

Η εποχή του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό άρχισε. Ο Ισπανός τεχνικός είχε συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά αναχώρησε για το προπονητικό κέντρο του Θρύλου. Εκεί οι Κριστιάν Καρεμπέ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, τον παρουσίασαν στους παίκτες των «ερυθρολεύκων». Στο Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν.

Έπιασε… δουλειά ο Κορμπεράν

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές εξελίξεις γύρω από την ομάδα. Καταρχάς λύθηκε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση. Στη συνέχεια, ο Κάρλος Κορμπεράν είχε συνάντηση από το μεσημέρι ως το απόγευμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο νέος προπονητής του Θρύλου θα πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά. Ήδη αυτές τις ημέρες έχει σηκώσει τα «μανίκια» για να είναι απόλυτα έτοιμος. Ειδικότερα από τη στιγμή που την Πέμπτη υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έτσι, δεν θέλει να χάσει ούτε μια ημέρα. Γι’ αυτό και σήμερα θα κάνει την προπόνηση του Ολυμπιακού. Στο Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν.

Εποχή Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός τεχνικός μετά το meeting με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έφυγε για να πάει στο αθλητικό κέντρο. Στο προπονητικό πήγε μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος, όπως έχετε ενημερωθεί, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα. Οι δύο τελευταίοι, λοιπόν, είναι αυτοί που παρουσίασαν τον Κάρλος Κορμπεράν στους παίκτες του Θρύλου. Μετέβησαν μαζί του στο προπονητήριο και θα είναι δίπλα του, για να τον στηρίξουν με κάθε τρόπο. Ειδικότερα αυτό το πρώτο διάστημα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button