ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά»

Την ικανοποίησή του κυρίως για την εικόνα της επανάληψης απέναντι στην Κηφισιά εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ Αριέλ Ιμπαγάσα.

Την διαρκή ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Κ-23 του Ολυμπιακού διευρύνοντας το αήττητο επτά αγωνιστικών, με την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα, δήλωσε αναλυτικά: «Ήταν καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, στο πρώτο δεν κερδίζαμε τις μονομαχίες και χάναμε εύκολα την μπάλα. Η Κηφισιά ήταν που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντιδράσαμε και είδαμε αυτό που θέλαμε από την ομάδα μας. Κάναμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Η Κηφισιά απειλούσε μόνο με σέντρες. Αμυνθήκαμε καλά, κάναμε καλή προσπάθεια και είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, παρότι θέλαμε και θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό όμως να μη χάνεις όταν δεν κερδίζεις.

Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε πλέον στον αγώνα με την ΑΕΚ. Είμαι υπερήφανος από την προσπάθεια της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, διότι αντιδράσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε λάθη τα οποία δεν θέλω να επαναλάβουμε και γι’ αυτό θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button