ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στις 20:15 το Super Cup

Από σαράντα… κύματα έχει περάσει το φετινό Super Cup στο χάντμπολ. Καταρχάς υπήρξε μια σχετική καθυστέρηση στην οριστικοποίηση του γυμναστηρίου που θα το «φιλοξενήσει». Επιπλέον, η τηλεοπτική μετάδοση ήταν στον… αέρα. Διότι το κρατικό κανάλι άργησε πολύ να «κλειδώσει» τη ζωντανή μετάδοση του ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Όμως, και αυτό «έκλεισε» τελικά σήμερα. Αλλά προκάλεσε μια αλλαγή στο αρχικό πλάνο. Στις 20:15 το Super Cup.

Σέντρα στο ΔΑΪΣ στις 20:15

Αν και αρχικά το ματς θα άρχισε στις 19:00 της 18ης Σεπτεμβρίου, αυτό άλλαξε σήμερα. Μιας και τελικά «κλείδωσε» η τηλεοπτική του μετάδοση. Βέβαια εδώ και ημέρες ήταν ανοικτό να προβληθεί το ματς από τη Δημόσια Τηλεόραση. Αλλά αυτό «έκλεισε» τελικά σήμερα. Καθώς η ΕΡΤ συμφώνησε με την ΟΧΕ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ωστόσο για τηλεοπτικούς λόγους, η ώρα έναρξης πήγε λίγο πιο αργά. Για την ακρίβεια μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά πιο μετά από την αρχική ενημέρωση. Διότι εκείνη την ώρα ήταν εφικτή η μετάδοσή του από την ΕΡΤ3. Έτσι η τελική ημέρα και ώρα είναι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Στις 20:15 το Super Cup.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ για το Super Cup

Ειδικότερα, η ενημέρωση από την ΟΧΕ αναφέρει; «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΕΡΤ για την μετάδοση του 3ου τελικού του Σούπερ Καπ Ανδρών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:15 (νέα ώρα) στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3. Η επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/9 ώρα 13:00 στο Δαΐς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button