ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 16:30 στην Αθήνα ο Νταμπό

Οι προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Μια ακόμα θα γίνει σήμερα. Κι αφορά έναν ακόμα νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Στις 16:30 στην Αθήνα ο Νταμπό.

Η άφιξη του Νταμπό

Ο 20χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές. Ένας παίκτης που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ναντ, αλλά είχε βρεθεί στην Primavera της Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού. Την ομάδα Κ23 των «μπιανκονέρι». Τελικά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν έμεινε στο Τορίνο, ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να κλείσει τον ποδοσφαιριστή. Φέρνοντάς τον σήμερα το απόγευμα στη χώρα μας. Στις 16:30 στην Αθήνα ο Νταμπό.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Νταμπό

Αν και μόλις 20 ετών, ο Αμπντουλαγιέ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την πορεία του, μέχρι τώρα, στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που ήταν διεθνής με την εθνική Κ18 της Γαλλίας, προσέλκυσε τη Γιουβέντους. Το γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, δίνει πολλά credits στον παίκτη.

Το γεγονός ότι τον κράτησαν για μισή σεζόν στο Τορίνο λέει πολλά. Αλλά στο θέμα της μεταγραφής του, οι δύο πλευρές ποτέ δεν τα βρήκαν. Με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του και να γυρίσει στη Ναντ. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο… παιχνίδι, τα βρήκε με τον παίκτη και την πλευρά του. Έδωσαν τα χέρια και σε λίγο θα είναι στην Ελλάδα. Στις 16:30 στην Αθήνα ο Νταμπό. Με πτήση από το Παρίσι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button