MediaΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στην τελική ευθεία η ανανέωση του Ελ Κααμπί

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να ανανεώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Redaroume και του Νίκυο Αβραμίδη, που ήθελε τον ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην παραμονή του.
Ο εκππρόσωπος του Μαροκινού φτάνει στην Ελλάδα, αν δεν έχει γίνει αυτό ήδη, και όπως όλα δείχνουν , πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και εμβληματικός σκόρερ των Πειραιωτών
Mέχρι τώρα ο Μαροκινός έχει αγωνιστεί σε 126 ματς, μετρώντας 78 γκολ και 12 με την ομάδα του Πειραιά. Έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρεις τίτλους. Το Conference League τον Μάιο του 2024 με δικό του γκολ στον τελικό με τη Φιορεντίνα, το πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25, αλλά και το Κύπελλο Betsson της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.





