ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προεπιλογή της Αργεντινής ο Έσε

Ο πολυσύνθετος μέσος του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην 23άδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Χαβιέρ Μασεράνο, ενόψει της Ολυμπιάδας του Παρισιού.

Πανέτοιμος για την απόλυτη καταξίωση είναι πλέον ο Σαντιάγκο Έσε. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτησης του Conference League με τον Ολυμπιακό, ο πολυσύνθετος χαφ ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το Παρίσι, αφού συμπεριλήφθηκε στην 23άδα που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Χαβιέρ Μασεράνο, για την προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (24/7-10/8).
Ο 23χρονος χαφ εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Πειραιώτες, ειδικά στο Conference League, το οποίο και κατέκτησε με την ομάδα του. Η αρχική προετοιμασία της Αργεντινής θα γίνει 3-10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας, ενώ θα γίνουν και δύο φιλικά με την Παραγουάη, στις 6 και 10 Ιουνίου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει α τονιστεί ότι η Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αντιμετωπίσει Μαρόκο, Ιράκ και Ουκρανία. Λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση στο Παρίσι, θα επιλεγεί η τελική 18άδα. Εφόσον ο Έσε είναι στην τελική λίστα, αναμένεται να χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αλλά όχι κάποιον επίσημο αγώνα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προκριματικά το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button