Στην πόρτα της εξόδου ο Περέιρα!

Προ των πυλών της αποχώρησής του από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης.
Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος
Ιδιαίτερα επισφαλής θεωρείται πλέον στην Φενέρμπαχτσε η θέση του Βίτορ Περέιρα
Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου του από την τουρκική ομάδα, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι – οφ του Champions League, μένοντας εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσηες από έναν …άλλον πρώην «ερυθρόλευκο» και συμπατριώτη του τεχνικό, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, , που ηγείται των τυχών της Μονακό για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!
Όπως τονίζουν οι Ίβηρες, ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος κάθισε για πέντε μήνες στο τιμόνι του Ολυμπιακού την περίοδο 2014-15 (Ιανουάριος –Ιούνιος 2015) κατακτώντας το νταμπλφαίνετια ότι θα αναζητήσει τον επόμενο στθαμό της καριέρας του, πληρώνοντας το μάρμαρο του πρόωρου αποκλεισμού από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.