ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην Ιστορική Λέσχη η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Ιστιοπλοϊας

Στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στη Μαρίνα Ζέας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/9), η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας του συλλόγου μας, για την αγωνιστική χρονιά 2019-20.

Στους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομών της ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού καθώς στους γονείς τους που παρευρέθηκαν μίλησαν ο διευθυντής των Ακαδημιών, Μανώλης Τσιρογιάννης,  ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Δέδες και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου, παρουσιάζοντας τους το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής σεζόν που άρχισε και επίσημα.

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, Γιώργος Ξύπας , δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αρχίζουμε με αισιοδοξία μια ακόμα αγωνιστική χρονιά. Προστέθηκε στο προπονητικό τιμ μας και η Άννα Αγραφιώτη η οποία θα αναλάβει την κατηγορία λέιζερ. Η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων μας προχωράει και θα ολοκληρωθεί σύντομα δημιουργώντας ένα  περιβάλλον πολύ όμορφο και για τα παιδιά και για τους γονείς. Περιμένουμε νέους αθλητές να έρθουν στα τμήματα μας και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το περσινό δυναμικό ξεκίνημα με στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον όπου πρώτα θα γίνουν αθλητές και μετά πρωταθλητές».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button