Στην «ευθεία» για Σα και Φρόιλερ

Εντείνει ο Ολυμπιακός τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Πορτογάλου πορτιέρε και του διεθνούς Ελβετού χαφ.
Στην πιο κρίσιμη καμπή της μπαίνει η μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού.
Την ώρα όπου μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων , με τους ερυθρόλευκους να ρίχνονται στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου κόντρα στην Ναιμέγκεν, η ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ σε καίριες θέσεις είναι μεγάλη
Με τις περιπτώσεις των Ζοσέ Σα και Ρέμο Φρόιλερ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο Σα εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πειραιά, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στο παρελθόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του Πορτογάλου τερματοφύλακα, με στόχο να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την αποχώρησή του από τη Γουλβς.
Ο 33χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ανανέωσης. Ο υποβιβασμός της αγγλικής ομάδας ωστόσο, φαίνεται ότι του έχει ξυπνήσει όλο και πιο έντονα την ανάγκη για αλλαγή περιβάλοντος
Ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό, καθώς πραγματοποίησε 83 εμφανίσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, πριν μετακινηθεί στη Γουλβς. Οι Πειραιώτες τον θεωρούν μία επιλογή που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και μπορεί να αναλάβει άμεσα βασικό ρόλο.
Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός ανεβάζει ρυθμούς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Με το όνομα του Ρέμο Φρόιλερ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.
Ο Ελβετός μέσος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να προσφέρει ισορροπία, ένταση και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Οι επαφές συνεχίζονται, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί σημείο συμφωνίας.
Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Αντόνιο Μπλάνκο της Αλαβές. Η ισπανική ομάδα φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκατ. ευρώ για το ποσοστό των δικαιωμάτων που κατέχει, καθώς το υπόλοιπο ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.





