ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σταμολάμπρου ηγέτιδα της επόμενης ημέρας

Οι πρώτες επαφές του Ολυμπιακού με την έμπειρη γκαρντ έγιναν σε καλό κλίμα και η παραμονή της διεθνούς Ελληνίδας γκαρντ είναι πολύ κοντά.

Την επομένη του τρίτου τελικού της Α1 μπάσκετ Γυναικών κυκλοφόρησε μια φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τη Σταμολάμπρου και πώς θα κάνει κίνηση για να την αποκτήσει. Το redaroume έχει το ρεπορτάζ και σας επισημαίνουμε πώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάει η διεθνής Ελληνίδας γκαρντ στις «πράσινες». Τότε τα δεδομένα ήταν τα ακόλουθα: Είτε θα έμενε στον Ολυμπιακό, είτε θα έπαιρνε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό.

Η ουσία είναι πώς οι ημέρες έχουν περάσει και τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όχι μόνο έχουν γίνει, αλλά διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν στη Σταμολάμπρου πώς όχι μόνο την θέλουν στην ομάδα, αλλά θεωρούν πώς μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Φάνηκε και στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Ήταν η παίκτρια που βγήκε μπροστά και έκανε τη διαφορά. Στον πρώτο τελικό που μέτρησε, εκεί όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 73-58, η Σταμολάμπρου ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετική.

Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει και ταύτιση απόψεων και κοινός τρόπος σκέψης. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει τη Σταμολάμπρου, η δε διεθνής Ελληνίδα γκαρντ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά δεδομένα για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Με την Σταμολάμπρου να είναι η ηγέτιδα της επόμενης ημέρας.

Βεβαίως απομένει να γίνει και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, να ξεκαθαρίσει η ιστορία με τις ενστάσεις του Ολυμπιακού και τις προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, αλλά και το θέμα του προπονητή. Ώστε να μπουν όλα σε μια σειρά και εν συνεχεία να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Θρύλου στις κινήσεις, για να κλείσουν τις παίκτριες που θα απαρτίζουν το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button