ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα Ελληνικά η ξενάγηση στο «Μαρακανά» (pic)

Την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου βρέθηκαν στην Σερβία οι Νεάνιδες του Θρύλου καλεσμένες του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της συμμετοχής τους στο διεθνές τουρνουά «Traditional Easter tournament».

Στο περιθώριο της παραμονής τους εκεί, τα κορίτσια του Θρύλου βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το στάδιο «Ράικο Μίτιτς» ή όπως το ξέρουν όλοι, το «Μαρακανά» την έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Τα κορίτσια  ξεναγήθηκαν τόσο στην έδρα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου αλλά και στο μουσείο του Ερυθρού Αστέρα αλλά και στο μουσείο των οπαδών «DELIJE».

Εκεί τους υποδέχθηκε Σέρβος ξεναγός που σε άπταιστα Ελληνικά τους εξήγησε την ιστορία του Ερυθρού Αστέρα αλλά την ιστορία των σχέσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα κορίτσια εντυπωσιάστηκαν από το μουσείο της Σερβικής ομάδας, αλλά ποιο πολύ θαμπώθηκαν από όταν βγήκαν στο γήπεδο και είδαν το μέγεθος του γηπέδου και εκεί κατάλαβαν την ανωτερότητα και την ποιότητα του Αστέρα.

Πάντως κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Βελιγράδι θαμπώθηκαν και από την ποιότητα του Αστέρα ενώ κατάλαβαν και την πολύ καλή σχέση που έχουν οι δυο ομάδες μεταξύ τους. Μάλιστα όταν βρίσκονταν στο δρόμο και οι οπαδοί έβλεπαν τα κορίτσια με τις φόρμες του Ολυμπιακού συνομιλούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close