ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπανούλης για την αποχώρηση του:«Αυτή η στιγμή θα έρθει πιθανότατα σύντομα

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων και έκανε λόγο για πολλά και διάφορα θέματα αλλά και για το πότε θα αποχωρήσει απο την ενεργό δράση.

Αναλυτικά

«Φυσικά το έχω σκεφτεί. Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα»

Για την μεγαλή καριέρα του και το συστατικό της επιτυχίας «Πολλή δουλειά, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σεβασμός και θυσίες. Ερωτεύτηκα το άθλημα από το πρώτο λεπτό. Όταν ήμουν παιδί, έκανα και άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση και το καράτε. Το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα. Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου».

Σε ερώτηση για την πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του, απάντησε πωςδεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή, αλλά σίγουρα η χρονιά που ήμουν στο ΝΒΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρότι τότε δούλεψα περισσότερο από ποτέ άλλοτε

Για τον Αντετοκούμπο: : «Με τον Γιάννη μιλάμε για πολλά πράγματα. Είναι πάντα πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του, γιατί αγαπά το μπάσκετ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button