ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπανούλης :”Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

13266101_1125731487468048_5866195695084995637_n

Xαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας των τελικών του Πρωταθλήματος της Α1, κράτησε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στην κάμερα του OTE TV . Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το κρίσιμο σουτ ,που χάρισε το μπρέικ αλλά τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του kill bill

«Ψυχραιμία είχα και πριν και μετά το σουτ. Η σειρά των τελικών έχει ακόμα δρόμο. Ισοφαρίσαμε, κάναμε το 1-1. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά, αν και χάσαμε πάρα πολλά σουτ και βολές. Στο τέλος μας χαμογέλασε και εμάς μια φορά η τύχη. Προχωράμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα:

«Ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό που γίνεται. Το μπάσκετ πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίζει. Ωραία ατμόσφαιρα να υπάρχει, καυτές έδρες να υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί. Όταν το πράγμα παραγίνεται δεν ευνοείται κανείς και πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Δίνουν ο καθένας το 100% για την ομάδα του και πρέπει να σεβόμαστε και το σπορ, γιατί είναι πολλά τα παιδιά που βλέπουν τους αγώνες και πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν τις σωστές εικόνες από αυτά τα ματς, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και κοινωνικά. Να γίνονται τα ματς σε κόσμια πλαίσια και να υπάρχουν σωστές συμπεριφορές».

Για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ: «Πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, οι προπονητές θα μας δείξουν το πλάνο τους, αν θα αλλάξουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button