ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους!»

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι ανοικτή για όλους, έστειλε ο «Kill-Bill»

Στην μάχη της πρόκρισης για το Ευρωμπάσκετ του 2025 ρίχνεται σε λίγε ςημέρες η Εθνική ομάδα Μπάσκετ
Με τον Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως Ομοσπονδιακός προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» και να αναφέρεται στο τεράστιο κίνητρο που υπάρχει στη «Γαλανόλευκη» για διάκριση

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο 41χρονος κόουτς μίλησε στους δημοσιογράφους, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως όσο είναι εκείνος στο τιμόνι, η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι ανοιχτή για όλους!
«Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά συνολικά, αυτό, όμως, που έχουμε πει είναι πως κανείς δεν είναι πάνω από την Εθνική ομάδα της χώρας. Η Εθνική είναι καθήκον, είναι τιμή και υπερηφάνεια. Αυτό, που με χαροποιεί, στα περισσότερα παιδιά, είναι πως είναι εδώ, η Εθνική είναι διαφορετική από τους συλλόγους, εκπροσωπούν μία ολόκληρη πατρίδα και έθνος. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τον μέγιστο σεβασμό.

Εμείς θέλουμε να βάλουμε τη φιλοσοφία μας στην ομάδα, για μένα είναι σημαντικό, η χημεία, οι ρόλοι, να έρχονται τα παιδιά με χαρά, με όρεξη, να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους και θα είναι ανοιχτή για όλους όσο είμαι εγώ προπονητής.

Εάν παίκτης δεν έχει κληθεί αυτήν τη στιγμή, δεν έχει σημασία πως δεν είναι καλός, να συνεχίσει να δουλεύει και μπορεί κάλλιστα να είναι σε επόμενη κλήση. Τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία, έχουν μεγάλες παραστάσεις και θα βοηθήσουν την Εθνική.

Ευχαριστούμε τις ομάδες, που σε συνεργασία με τη διοίκηση, συνεργαστήκαμε άψογα για να είναι όλα τα παιδιά εδώ και δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην Ελλάδα, το ΣΕΦ είναι ένα γήπεδο, που κουβαλάει την επιτυχία του ’87. Εύχομαι κάποια άλλα παιδιά στο μέλλον να αρχίσουν το μπάσκετ μέσα από τις επιτυχίες αυτών των παιδιών.

Τα ματς αυτά θέλουν περισσότερό πνευματική συνεργασία παρά αγωνιστική», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button