Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν σπάει τη ρήτρα η Πόρτο για τον Σεμέδο

Η διοίκηση των «Δράκων δεν φέρετια διατεθειμένη να καταθέσει στον Ολυμπιακό το ποσό των 5.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηησ των δικαιωμάτων του 27χρονου διεθνούς στόπερ.

 

Δεν σπάει τη ρήτρα η Πόρτο για τον Σεμέδο

Λιγοστές έως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να καταβάλει η Πόρτο στον Ολυμπιακό τη ρήτρα για την απόκτηση του Σεμέδο.

Η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας είναι πολύ δυσαρεστημένη από την παρουσία του 27χρονου στόπερ και δεν φέρεται να έχει πρόθεση να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει συμφωνηθεί στην αρχική συμφωνία της με τους ερυθρολεύκους.

Ο Σεμέδο μέχρι τώρα δεν πείσει με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια της Πόρτο να είναι λιγοστές. Με βάση τα δεδομένα αυτά και όπως γίνεται αντιληπτό και από τις αναφορές των δημοσιευμάτων στην Πορτογαλία στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Έτσι θεωρούν ότι οι άνθρωποι της Πόρτο, το καλοκαίρι θα μπουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη από το «μηδέν».

Την ίδια στιγμή φαίνεται, πως γενικότερα, οι… μετοχές του Σεμέδο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχουν αρχίσει να πέφτουν, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την περίπτωση απόκτησης των δικαιωμάτων του παίκτη από την Πόρτο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button