Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι σωστό, Μόνο εσύ Θρύλε!!!

Ο Αυτοκράτορας Θρύλος έφτασε αισίως τις 28 Κατακτήσεις Κυπέλλου και τα 18 νταμπλ! Πολύ περισσότερα από κάθε εγχώριο αντίπαλό του!

 

 

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ποιός είναι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ταπεινώνοντας την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!!! Η νίκη μς 1-0, που διαμορφώθηκε με γκολάρα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από το 10ό λεπτό είναι πολύ φτωχό για να αποδώσει την τεράστια διαφορά δυναμικότητας  που χώριζε τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο!!

Η ουσία όμως είναι μία!

Ότι μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με … χίλιες δυσκολίες λόγω … πανδημίας τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό!!

Τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος κατέκτησε το 28ο Κύπελλο Ελλάδας και το 18ο νταμπλ στη ιστορία του πολύ περισσότερα από τους υποτιθέμενους εγχώριους αντιπάλους του!

 

Μάλιστα να τονιστεί ότι το 18ο Κύπελλο άργησε πέντε χρόνια!  Πέντε χρόνια προσμονής, αδικιών, πολέμου, αλλά η «αρμάδα» του Πέδρο Μάρτινς απέδειξε ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους της και επέστρεψε στις … διπλές κατακτήσεις μέσα σε μία σεζόν!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button