ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σώοι και αβλαβείς από τις… λακούβες των Ζωσιμάδων!

Είναι πραγματικά θλιβερό εν έτει 2019 να βλέπουμε να διεξάγονται αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Και μετά διαμαρτύρονται μερικοί για την “ποιότητα αγώνων” που παρακολουθούν. Από “έξω” είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς την “κριτική” του, αλλά αν μπορούσε να ήταν “από μέσα” θα διαπίστωνε πολύ καλά γιατί ακριβώς μιλάμε.

Είναι πραγματικά η είδηση της βραδιάς το γεγονός ότι όλοι οι ερυθρόλευκοι την έβγαλαν… καθαρή από το… χωράφι των Ζωσιμάδων. Ο αγωνιστικός χώρος είχε ήδη επιβαρυνθεί από τις ακραίες καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα και μόλις σε λίγα λεπτά αγώνα άρχισαν να εμφανίζονται οι τρύπες που σταδιακά γίνονταν και λακούβες, δυσχαιρένοντας το έργο των παικτών, μην επιτρέποντας να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων και θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Γεγονός βέβαια το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους παίκτες, ούτε από τον Πέδρο Μαρτίνς, ούτε και από τους ερυθρόλευκους παράγοντες.

Η είδηση λοιπόν είναι άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι… αρτιμελείς! Ευτυχώς δεν βγήκε πρόβλημα τραυματισμού και η ομάδα επιστρέφει άμεσα στην βάση της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button