ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SOLD OUT το «αιώνιο» ντέρμπι!

Πράγματι, ένα πενθήμερο με τρία πολύ μεγάλα ματς στο ΣΕΦ είναι προ των πυλών! Καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά από την Κυριακή ως την Πέμπτη, τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, ο κόσμος του Θρύλου θα είναι 100% ο έκτος παίκτης για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. SOLD OUT το «αιώνιο» ντέρμπι!

Το πρώτο από τα τρία SOLD OUT!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό! Καθώς οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν γνωστό πώς έγινε SOLD OUT. Αλλά δεν θα είναι και το μοναδικό στα τέλη Οκτώβρη. Διότι προ των πυλών είναι άλλα δύο. Δηλαδή στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, για τα ματς κόντρα στις δύο ισπανικές ομάδες έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια. Συνεπώς είναι θέμα χρόνου να φύγουν και τα τελευταία εισιτήρια που έχουν απομείνει απούλητα. Για να ανακοινώσει ο Θρύλος συνεχόμενα SOLD OUT.

Ειδικότερα όσοι θέλουν να βρεθούν στις κερκίδες του ΣΕΦ στα ματς με τις δύο ισπανικές ομάδες, πρέπει να βιαστούν. Όπως αναφέρει και η ενημέρωση τις “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, μένουν ελάχιστα “μαγικά χαρτάκια” για τις δύο αναμετρήσεις. Αλλιώς δεν θα προλάβουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, για να είναι στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, τις βραδιές της 29ης και της 31ης Οκτωβρίου 2024. SOLD OUT το «αιώνιο» ντέρμπι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button