ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sold Out στα διαρκείας!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό της ομάδας. Διότι αυτό αποδεικνύουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Έτσι εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας που βγήκαν. Sold Out στα διαρκείας.

Τέλος τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φέτος έβγαλε περισσότερα διαρκείας από πέρσι. Καθώς το πλάνο περιλάμβανε 7.000 για τις ανάγκες του κόσμου. Ωστόσο ο αριθμός ήταν μικρός! Αν και μένουν πάνω από δύο μήνες για την έναρξη της σεζόν, διαρκείας τέλος. Διότι ο κόσμος του Θρύλου έδειξε πόσο πολύ στηρίζει την ομάδα, παρότι πολλοί θέλησαν να δημιουργήσουν κλίμα μετά τις αποχωρήσεις των Βεζένκοφ και Σλούκα.

Αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Δηλαδή έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα στήριξης στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έτσι, εξάντλησαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Αν υπήρχαν και άλλα προς διάθεση, την ίδια… τύχη θα είχαν! Sold Out στα διαρκείας,

Το μήνυμα της ΚΑΕ για το Sold Out

Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» με μήνυμά του, ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους για τη στήριξη. Εξάλλου, αυτό ανέφερε: «Και φέτος τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν οι Κάρτες Διαρκείας για τη σεζόν 2023-24! Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα μας είχε προαποφασίσει να εκδώσει 7.000 διαρκείας, τα οποία και έγιναν ανάρπαστα! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button