ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΟΚ για ΠΑΟΚ και Γιώργο Σαββίδη

Ιδιαίτερα σοβαρές εξελίξεις  δρομολογούνται στον ΠΑΟΚ με  τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη  να παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση. Θυμίζουμε ότι πρίν απο λίγες ημέρες ο Γιώργος Σαββίδης παραιτήθηκε απο  τη θέση του Αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ για να πάρει τη θέση του ο Αγγελος Αναστασιάδης!

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης που δημοσιοποιήθηκε από την ΕΕΑ, αμφότεροι παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση και κατά συνέπεια ο Γιώργος Σαββίδης δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στη διοίκηση.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέστειλε κλήση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Γεώργιο Σαββίδη για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 3 παρ. 1 εδ. β και 2 του ν. 2725/1999 («περί κωλυμάτων») σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ. 1 εδ. α, 3, 7 και 14 του ν. 4809/2021, αναφορικά με το υπ. αριθμ. 303/24-06-2022 αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης οι:
1) Γεώργιος Σαββίδης του Ιωάννη
2) Νίκος Σαββίδης του Ιωάννη
για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος από κοινού, σε απόπειρα τελεσθείσα με βία και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος και ζωής, καθώς και με βία και απειλή βλάβης της επιχείρησης και του επαγγέλματος του παθόντος κατ’ επάγγελμα.
Σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο 3, παρ. 1 εδ. β του ν. 2725/1999, ο Γεώργιος Σαββίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέβαλλε προς την Επιτροπή μας στις 24-07-2022, Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα από του νόμου προβλεπόμενα.

Η Υπεύθυνη Δήλωση αυτή, ήταν εξ αντικειμένου ψευδής, σύμφωνα με το 303/24-06-2022 αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης»

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και των δύο εμπλεκομένων αναμένεται να είναι άμεση ,με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μηνύσεις απο την πλευρά των δύο εμπλεκομένων  προς τα μελη της ΕΕΑ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button