ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Smash’τε τις, κορίτσια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούνται να τα καταφέρουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που διεκδικούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού του Τσάλεντζ Καπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που τις πιστεύουμε και πως ξέρουμε καλά ότι μπορούν να μας κάνουν και πάλι υπερήφανος.

Ο λόγος για τα κορίτσια του βόλεϊ που σήμερα όπως διαβάσατε και νωρίτερα δίνουν την πρώτη τους μάχη στην Ελβετία απέναντι στην Σμας Πφέφιγκεν για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Και ύστερα η σειρά έρχεται στου Ρέντη. Μαζί με τον κόσμο να ενώνεται και να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών.

Όμως ξέρουμε πως τα κορίτσια αυτή τη στιγμή δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο το πως θα φύγουν νικήτριες απόψε. Μπορούν και το θέλουν. Ίσως γιατί μέσα τους έχουν τον απώτερο σκοπό να ξαναφτάσουν εκεί που έφτασαν πέρσι και, επιτέλους, να σηκώσουν αυτό το τρόπαιο που τόσο αξίζουν. Οπότε, κορίτσια, (και) απόψε, είμαστε όλοι μαζί σας. Στο πλευρό σας! Σας πιστεύουμε και σας αγαπάμε. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους! Και ο κόσμος σας θα τραγουδά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button