ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σιγά μην έδειχνε η ΕΡΤ τα ματς του Ολυμπιακού στο πόλο Γυναικών!

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη οι αγώνες που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκες» στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού είναι ήδη στη Βουδαπέστη. Το διήμερο Μεγάλη Παρασκευή-Μεγάλο Σάββατο θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας στο πόλο Γυναικών. Με βλέψεις να φτάσουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Εκεί που βρέθηκαν το 2015. Εκεί που θα μπορούσαν να είχε ανέβει πέρσι, όμως η χρονιά σταμάτησε άδοξα μετά τον πρώτο αγώνα με τον ΝΟΒ στα προημιτελικά.

Φέτος οι «ερυθρόλευκες» έκαναν μια τεράστια πρόκριση. «Πέταξαν» εκτός Φάιναλ 4 την τελευταία κάτοχο του τίτλου, την ισπανική Σαμπαντέλ. Σπουδαία επιτυχία για τις κοπέλες του Θρύλου. Έχουν τις ελπίδες τους για κάτι καλό στα τελικά της Βουδαπέστης. Ο κόσμος του Θρύλου μάταια περίμενε πώς θα δει τους αγώνες από την Ουγγαρία μέσα από την ΕΡΤ, ακόμα και από την πλατφόρμα της στο ίντερνετ. Διότι δεν θα μεταδοθούν. Τον… έγραψε η ΕΡΤ τον Ολυμπιακό κανονικά! Αλλά και τον κόσμο του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πώς δεν προσπάθησαν να πάρουν τα δικαιώματα της μετάδοσης, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πώς δεν υπήρξε επαφή της δημόσιας τηλεόρασης με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Σφύριξαν αδιάφορα στην ΕΡΤ και δεν έκαναν κίνηση για να μεταδώσουν την προσπάθεια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας. Όταν στο παρελθόν έδειχναν τα αντίστοιχα ματς στο πόλο Γυναικών. Μάλλον πρέπει να έχει κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα για να δείξει το κανάλι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αν, πάντως, ισχύουν όσα ακούστηκαν για τα χρήματα που ζήτησαν από την LEN και δεν τα έδωσαν από την ΕΡΤ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πει κανείς. Συγχαρητήρια στους υπευθύνους της για την απόφασή τους ή πιο σωστά για την απουσία τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button