«Σφυρίζει» ο Ευαγγέλου με Κηφισιά

Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων για την 15η αγωνιστική της Super League.
Γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα διευθύνει την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το 2025 απέναντι στην Κηφισιά, το ερχόμενο Σάββατο (20/12, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Την εν λόγω αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), με βοηθούς τους Άγγελο Κολιάκο (Αθηνών) και Γεώργιο Χριστοδούλου (Ημαθίας).
Τέταρτος ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουκουλάς (Λέσβου), ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), με AVAR τον Κωνσταντίνο Κατοίκο (Αθηνών).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Ευαγγέλου διεύθυνε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» ήταν στην εορτή για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων των νταμπλούχων Ελλάδας από την ίδρυσή τους και συγκεκριμένα στη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0 στις 9 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκόρερ τον Ροντινέι στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.




