ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφυρίζει ο Διαμαντόπουλος στη Νεάπολη

Το πρωί της Δευτέρας έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής. Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για το 2023 είναι εκτός έδρας με τον Ιωνικό. Σφυρίζει ο Διαμαντόπουλος στη Νεάπολη.

Ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος

«Ποδαρικό» στο 2023 θα κάνει ο Ολυμπιακός την Τρίτη το βράδυ (21:30) στο γήπεδο της Νεάπολης. Πιο συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό για την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου ή πιο απλά, για την 16η της φετινής Super League. Ειδικότερα, όμως, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το παραπάνω ματς. Έτσι, ο ρέφερι από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα είναι ο «άρχοντας» του πρώτου αγώνα του Θρύλου για τη νέα χρονιά. Σφυρίζει ο Διαμαντόπουλος στη Νεάπολη.

Αυτοί «σφυρίζουν» στη Νεάπολη

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Επιπλέον, βοηθοί του οι Ηλίας Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και Ιωάννης Κάραλης (ΕΠΣ Ηλείας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς (ΕΠΣ Ηπείρου). Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει για την ομάδα του VAR. Έτσι, διαιτητής VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας) και διαιτητής AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button