ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζέεφελντ: Να η ευκαιρία!

To πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού ξεκίνησε και επίσημα αφού η ομάδα από σήμερα θα βρίσκεται εκεί που χτίζονται οι πρωταθλητές, έχοντας στις τάξεις της τους εν δυνάμει πρωταθλητές.

Η προετοιμασία ξεκινάει και οι ελπίδες, οι φιλοδοξίες αλλά και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, ειδικά λόγω μερικών προσώπων που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ένα μέρος που έχει συνδυαστεί με τον πρωταθλητισμό που κάνει ο Ολυμπιακός για πάρα πολλά χρόνια.

Μαζί με τα προηγούμενα, υπάρχουν και πάρα πολλά χαμόγελα. Συγκεκριμένα εννιά, ένα για κάθε παίκτη από τους παρακάτω:

Ντουμάνης, Κούτρης, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βρουσάι, Σισέ. Είναι ίσως από τις λίγες χρονιές που ο Ολυμπιακός ξεκινάει έχοντας στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του νέους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του, και πολλούς ταλαντούχους φερέλπιδες παίκτες που ήρθαν στο λιμάνι με τις καλύτερες συστάσεις.

Το γεγονός αυτό φανερώνει έμπρακτα πως η σκληρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ομάδας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει και πως είναι ξεκάθαρη και επίσης έμπρακτη η πρόθεση της διοίκησης να στελεχώσει την πρώτη ομάδα με τους πρωταθλητές του αύριο. Ντουμάνης, πρωταθλητής στην Κ17, Μεγαρίτης, Σκαφίδας, Τόλι, Βρουσάι, πρωταθλητές με την Κ20. Κούτρης και Ρισβάνης απέδειξαν πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Βέργος επέστρεψε έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από την Ρεάλ Β’. Και ο Σισέ, φυσικά, ο πανύψηλος νεαρός στόπερ που μας ήρθε από την γαλλική Αζαξιό.

Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να βλέπεις τόσο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στις τάξεις της δικής σου ομάδας. Κι ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η χαρά να τους βλέπεις να “σκυλιάσουν” για την φανέλα που θα φορέσουν, όχι μόνον στους αγώνες, αλλά και σε κάθε προπόνηση. Αυτές είναι οι υψηλές προσδοκίες που λέγαμε. Να πετύχουν! Να τα δώσουν όλα διότι ο Ολυμπιακός τους έδωσε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής τους. Να κάνουν καριέρα στην πρώτη ομάδα. Στον πρωταθλητή Ελλάδος! Και φυσικά, στο Ζέεφελντ θα πλαισιώνονται από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας που πέρσι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να έρθει το 44ο στον Πειραιά.

Για αυτό τους περιμένουμε να τους δούμε να τρώνε σίδερα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό και να προχωρήσουν κάνοντας μία μεγάλη καριέρα προς όφελός τους και προς όφελος του πρωταθλητή Ελλάδος.

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία να τους δούμε στο χόρτο!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button