ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» ο Βασιλειάδης!

Αναρμόδιος να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

 

Σε ρόλο … απλού παρατηρητή για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (13/2) για το θέμα της διαιτησίας στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού λειτουργεί ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις από το θέμα της διαιτησίας στηλιτεύοντας ωστόσο, τη συμπεριφορά των παραγόντων:

«Είναι πιο σημαντικά όσα γίνονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από όλα αυτά που γίνονται στον επαγγελματικό. Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους. Εμείς δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία. Θεσπίζουμε τους νόμους», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας (Finn).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button